Gebruik de template functie

Hoe maak je gebruik van de template functie als je een nieuw product wil plaatsen?
Als je al een aantal producten in je webshop hebt geplaatst kan je als je een nieuw product wil plaatsen gebruik maken van de template functie.

We beginnen weer bij de welkomstpagina als je je hebt ingelogd op je account. Je wil een nieuw artikel plaatsen dus je begint weer bij Producten & Winkel, en klikt op Nieuw artikel aanbieden.

 

Nieuw artikel aanbieden

 

Je komt nu op de pagina die je al eerder hebt doorlopen om een product te plaatsen. Als je een soort gelijk product wil gaan plaatsen als je voorgaande producten, dan kan je dat als model gaan gebruiken voor je nieuwe product. Klik op de bovenste blauwe link.

 

Ander model gebruiken

 

Je kan op het dropdownmenu klikken naast de knop Use as template. Hier kun je het model uitkiezen die je wil gaan gebruiken. Als je al een sieraad wil plaatsen en je hebt al eerder een sieraad geplaatst dan kun je die vorige als model gebruiken. Klik op Use as template als je de juiste template of het juiste model hebt geselecteerd.

 

Use as template

 

Nu is alles ingevuld als bij je andere product. Je hoeft nu alleen nog maar te veranderen wat er echt anders is aan dat product. Zoals de productbeschrijving en de titel.

 

Opslaan en verdergaan

 

Ook hier kan je kiezen om een vorig product als template/ model te gebruiken. Klik weer op de blauwe link Klik hier om een ander artikel als model te gebruiken. Klik daarna weer op opslaan en verdergaan.

 

Ander model gebruiken 2

 

Na het opslaan kom je op de pagina Productfoto’s uploaden. Hier is geen template voor want voor elk nieuw product moet je uiteraard een andere foto uploaden. Vergeet niet de juiste kleur hartjes aan te geven!

 

Product foto opslaan

 

Je krijgt nu nog een samenvatting van wat je allemaal hebt ingevuld. Loop het goed na want dan kan je nu meteen nog dingen veranderen als dat nodig is. Als alles klaar is kan je klikken op Sla op als concept of op de groene button Artikel aanbieden. 

 

Samenvatting

 

Als naar beneden scrollt dan kun je dus je artikel aanbieden. Als je het opslaat als concept dan staat het nog niet te koop. Dit kun je dan later nog gaan aanpassen bij inactieve items door deze actief te maken.

 Maar voor nu bieden wij natuurlijk ons artikel direct aan!

 

Artikel aanbieden

Top artikel? Deel het met vrienden

Bericht door Anne Pleun van Eijsden

schreef op 04.02.2013 om 14:22 h.

Vergelijkbare berichten

Commentar