Welkom bij DaWanda verkopers support!

special_DIY3

Op de andere DaWanda platforms maken verkopers al jarenlang dankbaar gebruik van hun “seller portals”. Dawanda Nederland kon daarom uiteraard niet achterblijven; ook wij hebben nu een uitgebreide site, speciaal voor DaWanda-verkopers! Beginners en gevorderden vinden hier handige tips en instructies voor het inrichten, bijhouden en verbeteren van hun DaWanda-winkel.

DaWanda zelf staat ook niet stil: op onze homepage komen er telkens nieuwe features bij. Ook daarvan willen we je hier graag op de hoogte houden!

Namens het hele DaWanda-team wensen we je veel leesplezier en succes met je DaWanda-winkel!

PS: Heb je een vraag die hier niet wordt beantwoord, of wil je dat we jouw winkel een keer bekijken en onze mening geven? Neem dan contact op met onze klantenservice! Op werkdagen bereik je ons van 10.00-18.00 uur telefonisch op het nummer 020 80 81112 (of +31 (0)20 80 81112 vanuit het buitenland) Of stuur ons een mailtje!

Top artikel? Deel het met vrienden

Bericht door Anne Pleun van Eijsden

schreef op 05.02.2013 om 16:45 h.

Categorie: Actueel

Commentar