DaWanda’s nieuwe design – updates

DaWanda redesign

Het nieuwe design van DaWanda is intussen alweer twee weken live. We zijn nog steeds ontzettend blij met onze mooie make-over. Een heel nieuw ontwerp betekent echter ook dat niet alles direct zo functioneert zoals het zou moeten. Achter de schermen werkt ons team heel hard om deze problemen zo snel mogelijk op te lossen. Via deze post houden we je graag op de hoogte van de foutmeldingen die inmiddels verholpen zijn.

08.08.2013
1) Standaard sortering van winkels: de standaard sortering geselecteerd door de verkoper wordt nu in het nieuwe design herkend. Winkels waarin de producten persoonlijk ‘hand sorted with love’ zijn, worden nu ook daadwerkelijk weer op deze manier ingedeeld. BELANGRIJK: de optie om te sorteren naar ‘aantal hartjes’ is niet meer beschikbaar. Alle shops die op deze manier zijn gesorteerd, zullen automatisch naar ‘nieuwste eerst’ worden ingedeeld.

2) Vakantie notificatie: deze melding is wederom zichtbaar op zowel de winkelpagina als de productpagina, met vermelding van de eerste dag en tot aan de laatste dag.

3) Contacteer verkoper bericht: de link naar de productpagina wordt nu weer aan het bericht toegevoegd wanneer een verkoper vanuit een productpagina wordt gecontacteerd.

4) Drop down menus op tablets: er zijn wat verbeteringen op de drop down menus toegepast, voornamelijk in de headers op de nieuwe pagina’s. Op oude pagina’s, zoals Mijn DaWanda, doen zich nog wat problemen voor, deze zullen ook snel opgelost worden.

Top artikel? Deel het met vrienden

Bericht door Anne Pleun van Eijsden

schreef op 08.08.2013 om 16:49 h.

Commentar