Nieuwe banners voor op jouw site, om je DaWanda shop te promoten!

 

Heb jij het al gezien? Je kunt nu kiezen uit verschillende banners die je op je site kan plaatsen, om je DaWanda shop te promoten!

Nieuwe promotiebanners 4

 

Wilde je altijd al een leuke banner op je eigen site of blog plaatsen, om je DaWanda shop te promoten? Nu heb je de keuze tussen 4 verschillende teksten, 4 verschillende banner-designs, en 6 verschillende grootten. Het is natuurlijk een goed idee om deze op je eigen site of blog te plaatsen, zo’n banner trekt veel meer bezoekers van jouw site ook naar je DaWanda shop. En daar kunnen ze dan al je producten zien, en aankopen natuurlijk!

Wil je dit ook? Log in in MijnDaWanda, ga dan naar de promotie afdeling en klik op banners. Of lekker makkelijk: klik hier. Je kan dan eerst je slogan kiezen, vervolgens je favoriete design, en daarna de bij jouw site of blog passende afmetingen.

Het is helemaal gratis, aangeboden door DaWanda.

SUPER HANDIG!

Nieuwe promotie banners

 

Veel plezier!

Top artikel? Deel het met vrienden

Bericht door Astrid Pots

schreef op 26.05.2014 om 17:02 h.

Commentar