Happy Holidays!

Happy Holidays

Om te zorgen dat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan na een vakantie raden we je aan om een bericht toe te voegen aan de productomschrijvingen waarin je vermeld wanneer je van vakantie terug bent. Dit pas je hier aan!

Nog beter is om ‘Bericht voor je klanten’ te gebruiken, wat zelfs verschijnt als kopers een product willen bestellen. Een niet te missen bericht! Door middel van dit bericht laat je je klanten weten dat je een tijdje afwezig bent en je kunt hierbij zelfs aangeven om welke data het gaat. Het bericht verschijnt pas vanaf het moment dat je weg bent en kopers kunnen tot die tijd nog producten bestellen. Om dit bericht te activeren ga je in ‘Mijn DaWanda’ en vervolgens naar ‘Mijn winkel bewerken’. Helemaal onderaan de pagina vind je het onderstaande veld.

bericht voor je klanten

Als je tijdens je vakantie wel in staat bent om je orders te beheren is het raadzaam om kopers te informeren dat de vakantie een speciale tijd is. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je misschien meer tijd nodig hebt om vragen of berichten te beantwoorden of het kan misschien iets langer duren voordat kopers de order ontvangen. Je kunt je kopers informeren door gebruik te maken van de Benadrukte tekst voor jouw kopers,  een bericht dan in een apart vak wordt benadrukt op alle productpagina’s. Als je shop wordt weergegeven in verschillende talen, vergeet dan niet om het bericht te vertalen.

Vergeet ook niet om het bericht van de Automatische Bevestiging te veranderen om kopers een betere indicatie te geven wanneer ze de order kunnen ontvangen.

Meest belangrijk: geniet van de vakantie!

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Top artikel? Deel het met vrienden

Bericht door Jolijn van Sleeuwen

schreef op 03.07.2014 om 15:56 h.

Commentar