Jouw eigen DaWanda kaartjes!

108069_OD_Dawanda_BC_1230x350_NL

Of je nou een kleine of grote ondernemer bent, visitekaartjes zijn een ideaal hulpmiddel voor netwerken en het werven van klanten. Dit geldt natuurlijk helemaal als je een shop op DaWanda hebt. Op een beurs, een feestje, of zelfs in de trein, als jij een visitekaartje weg kan geven weet je zeker dat mensen je shop met gemak zullen vinden. Daarnaast is het natuurlijk ook hartstikke leuk om bij elke bestelling die je verstuurt een kaartje toe te voegen. Zo stimuleer je niet alleen dat klanten terugkomen, maar de gelukkige koper geeft jouw kaartje misschien wel weer door aan een vriend of vriendin! Kortom, met een goed uitziend kaartje zorg je dat jij in de spotlights staat.

Om het makkelijk en betaalbaar te maken het maximale uit je shop te halen hebben we met onze partner Vistaprint een superdeal voor je geregeld!

Voor maar €5,99* heb jij speciaal voor jou gemaakte kaartjes met een DaWanda design naar keuze. Het enige wat je hoeft te doen is een ontwerp te kiezen en je contactgegevens in te vullen , Vistaprint doet de rest!

>> Bestel nu

*verzendkosten niet inbegrepen

Top artikel? Deel het met vrienden

Commentar