Inpakken & verzenden

Veel mensen winkelen op DaWanda opzoek naar unieke cadeaus om te geven aan hun dierbaren. Zorg ervoor dat bestellen in jouw winkel een onvergetelijke ervaring is!

Wrap it ship it

 

Het is de buitenkant die telt!cadeautjes

Het ontvangen van een product dat met liefde ingepakt is, zorgt voor de extra brede glimlach op mensen hun gezicht. Als de koper het product aan iemand cadeau wil doen is het natuurlijk geweldig als jij het alvast mooi ingepakt hebt! Vooral rond Valentijnsdag, Sinterklaas of Kerst is het een goed idee om te overwegen je producten te verpakken voordat je ze verzendt. Het geven van een volledige service als dit zal resulteren in kopers die terugkomen naar je winkel. Vergeet echter niet, de meeste mensen zullen waarschijnlijk nog steeds het product willen checken, dus laat de ene kant van de verpakking geopend. Op deze manier kan de ontvanger het product gemakkelijk uit de verpakking schuiven en ook weer terugdoen zonder de mooie verpakking te beschadigen.

In onze DIY-tutorials kun je inspiratie opdoen en vind je een aantal verschillende manieren om een cadeautjes te verpakken.

 

Wees op tijd!

Zodra iemand verliefd is geworden op jouw producten, willen ze waarschijnlijk ook weten hoe lang het zal duren voordat ze het product kunnen krijgen. Hoe sneller je de bestelling verstuurt, hoe aantrekkelijker klanten jouw winkel vinden. Mensen hebben vaak een specifieke reden voor de aankoop van het product. Of het nu is bedoeld als een cadeau voor iemand anders, of om te dragen naar een speciale gelegenheid, tijd is belangrijk!

Bedenk hoe snel je een product kan versturen voordat je deze in je winkel plaatst, aangezien er van je verwacht wordt je aan deze periode te houden. Het allerbelangrijkste is dat je levertijden realistisch zijn en dat jouw kopers begrijpen waarom het die tijd in beslag zal nemen. Dit schept vertrouwen in jouw als verkoper en zorgt ervoor dat je klanten tevreden zijn. En zoals we allemaal weten, tevreden klanten betekenen goede ratings en herhalingsaankopen.

Tip: Stuur een bericht naar de koper wanneer je de status van hun bestelling wijzigt in ‘verstuurd’. Op deze manier kun je de koper laten weten wanner ze hun bestelling ontvangen. Vergeet niet om een link van je winkel toe te voegen aan het bericht, een perfecte en gratis externe reclame.

 

Top artikel? Deel het met vrienden

Bericht door Marouschka Acquoy

schreef op 12.11.2014 om 17:31 h.

Commentar