Persoonlijke kortingscodes

DaWanda geeft je de mogelijkheid om jouw eigen persoonlijke kortingscodes te creëren. Kortingscodes geven je een leuke mogelijkheid om korting aan jouw kopers te bieden. Je kan zelf bepalen wie deze kortingscodes mogen gebruiken en hoe lang ze geldig blijven. Iedereen die de kortingscode ontvangt kan deze invoeren bij een bestelling in jouw winkel en van de korting profiteren. Niet alleen je kopers zullen hier baat bij hebben, maar ook jouw verkoopresultaten. Lees hier hoe het werkt!

pers_kortingscodes

De voordelen
Waarom zou je kortingscodes aanbieden in je shop?

  • Door vouchercodes te gebruiken kan je een sterkere band met je bestaande kopers opbouwen, waardering tonen voor je echte trouwe kopers en hen motiveren in de toekomst nogmaals bij je te kopen.
  • Grijp deze kans om snel en effectief aandacht te trekken naar je winkel en nieuwe kopers aan te halen met een extra prikkel om bij jou te winkelen.

Soorten korting
Kortingscodes zijn er in allerlei soorten en maten. De volgende verschillende kortingscodes zijn beschikbaar voor je om aan te bieden:

  • Vaste korting
  • Een korting naar percentage
  • Gratis verzending

Met alle kortingen heb je de keuze om een minimale orderwaarde in te stellen dat moet worden bereikt voordat de code gebruikt kan worden. Dit is vooral handig voor de ‘Gratis verzending’-code omdat het de kopers triggert om een extra product toe te voegen aan hun mand.

1396954758-450

Ideeën voor het invoeren van kortingscodes in je winkel
Benieuwd wanneer je nou zo’n kortingscode kan aanbieden? We geven je graag een aantal tips:

  • Terugkomende koper: als een koper al wat bij je heeft gekocht, kan je als leuk bedankje bijvoorbeeld een kaartje met een kortingscode bij de bestelling doen, of een persoonlijk bedank berichtje sturen,  waarmee je ze stimuleert opnieuw bij jou te kopen. Als alternatief kun je natuurlijk de kortingscode sturen door middel van een digitaal bericht op de DaWanda website.
  • Foutjes: We maken allemaal wel eens een vergissing – misschien is er bij jouw laatste bestelling iets niet helemaal goed verlopen en wil je jouw excuses aanbieden bij de koper? Je kan dan een individuele code sturen en de koper uitnodigen opnieuw bij je kopen, ditmaal met een fijne korting.
  • Giveaway: Sta je met je spullen op een markt? Geef kortingscodes weg aan je bezoekers en kijk wie ze gebruikt. Dit kan ook goed werken voor je Facebook fans bijvoorbeeld.

 

Maak hier gelijk je eigen kortingscodes aan! 

Top artikel? Deel het met vrienden

Bericht door Jussi

schreef op 12.11.2014 om 15:00 h.

Vergelijkbare berichten

Commentar