Bied nieuwe betaalmethoden, waaronder Ideal, aan!

Wij zijn blij aan te kondigen dat je vanaf nu ook iDEAL, creditcard en andere internationale betaalmethoden in je DaWanda shop kunt aanbieden!

NWLT_PAYMENT_METHODS_536x150_2

Sinds kort werkt DaWanda samen met een nieuwe financiële partner in Duitsland, Wirecard. Wirecard is een externe partner en een vooraanstaande provider van elektronische betalingen. Via Wirecard kun je Nederlands meest gewilde betaalingswijze Ideal in je shop activeren en je verkopen nog meer stimuleren! Naast andere internationale betalingswijze biedt Wirecard je een account aan waar je al je betalingen in een oogopslag kunt monitoren. Wat Wirecard doet lijkt eigenlijk een beetje op een bank: kopers betalen het te betalen bedrag voor jouw product aan Wirecard en Wirecard betaalt dit bedrag vervolgens wekelijks aan jou uit. Meteen starten? Meld je dan hier aan! Let op, je kunt je uitsluitend via DaWanda aanmelden!

Waarom is het goed om nieuwe betalingsmethodes in mijn shop aan te bieden?
  • Nederlanders houden van iDeal. Voor jou als verkoper dus ideaal om nog meer te verkopen en twijfelaars over de streep te trekken! iDeal is in Nederland namelijk veruit de meest gebruikte betalingswijze voor online aankopen.
  • Naast creditcard betalingen en iDeal bied je buitenlandse klanten automatisch ook andere beschikbare betaalmogelijkheden aan. Zo kunnen klanten uit bijvoorbeeld Duitsland, betalen met Sofortüberweisung (wat een populaire betaalmogelijkheid is in dat land), of EPS Online voor klanten uit Oostenrijk. Zo vergroot je jouw internationale klantenkring!
  • Alle betalingen die worden uitgevoerd via de betaalmethoden van Wirecard, worden automatisch bijgeschreven op jouw persoonlijke Wirecard rekening. Je monitort direct je betalingen en je kan meteen de bestelling klaarmaken of verzenden. Hiermee verkort je de levertijd van jouw bestellingen en maak je jouw shop nog aantrekkelijker voor kopers.
  • Indien in jouw DaWanda winkel de bestellingen automatisch worden bevestigd, heeft de koper de mogelijkheid direct na de aankoop te betalen. Het aantal kopers dat niet betaald of later afhaakt wordt hierdoor minder.

 

Welke nieuwe betaalmethoden kan ik in mijn winkel aanbieden?

betaalmethoden

Hoe verloopt een betaling via Wirecard?

Jouw klanten kiezen met welke betaalmethode ze de bestelling in jouw shop willen betalen. Kiezen ze een van bovenstaande methoden, dan vindt de betaling dus via Wirecard plaats. De klant doorloopt het betaalproces en de betaling wordt in real-time bijgeschreven op jouw gebruikersaccount bij Wirecard. Daardoor heb je altijd de mogelijkheid, je transacties via Wirecard in te zien. Een uitbetaling van Wirecard naar jouw eigen rekening zal wekelijks plaatsvinden. Op vrijdag zal Wirecard het tegoed op je bankrekening overschrijven. Je hoeft zo niets meer te ondernemen om de betaling te ontvangen. 

Wat zijn de voorwaarden?

Er komen geen aansluitkosten of maandelijkse kosten kijken bij dit systeem. Net zoals bij PayPal, gaat er pas op het moment van transacties een commissie voor WireCard af.

 Creditcard Prijs Prijs per transactie
 Master 1,95% 15 cent
 Visa 1,95% 15 cent
 Visa Electron 1,95% 15 cent
 Visa Carte Bleue 1,95% 15 cent
  * *
 Andere betaalmethoden    
 IDEAL Geen 55 cent
 EPS Online 1,40% 25 cent
 Maestro 1,50% 15 cent
 Sofortüberweisung 0,90% 25 cent
Hoe kan ik nieuwe betaalmethoden in mijn shop activeren?

Wanneer je nieuwe betaalmethoden in je winkel wilt aanbieden, meld je je hier aan. Let op, je kunt je uitsluitend via DaWanda aanmelden! Op die manier kunnen we je winkel goed configureren. Wirecard heeft ongeveer 10 werkdagen nodig om je account te activeren. Je ontvangt na activatie van je Wirecard account een e-mail. Vanaf dat moment kan je zelf nieuwe betaalmethoden in je DaWanda shop activeren via je winkelinstellingen – en op ieder moment ook weer deactiveren.

 

Explanation-Wirecard-text

Go International!

Wirecard maakt internationale betalingen makkelijker. Dit is dus je kans om je winkel een internationale boost te geven. Door je winkel te vertalen en internationale verzendingen aan te bieden, maak je je winkel startklaar voor internationale verkoop en wordt je winkel aantrekkelijk voor kopers over de hele wereld! Hoe je dat precies doet, lees je hier.

Meer informatie? 

Op onze FAQ over Wirecard leggen we alle ins and outs over Wirecard aan je uit!

Als je vragen hebt over het Wirecard systeem of de aanmelding, stel je die in principe direct aan Wirecard via support@payplugger.com of bel naar +49 30 300 11 22-10NB: de communicatie verloopt in het Engels! 

Voor vragen met betrekking op het DaWanda platform of je Mijn DaWanda kun je uiteraard altijd terecht bij de gewone DaWanda klantenservice.

 

Top artikel? Deel het met vrienden

Bericht door Jolijn van Sleeuwen

schreef op 05.02.2015 om 16:19 h.

Commentar