Wat gebeurt er nadat een klant een aankoop heeft gedaan?

De ideale manier om je klanten te voorzien van de best mogelijke service, is de opties te benutten die beschikbaar zijn wanneer je je producten toevoegt

Naast het aanbieden van een gedetailleerde productbeschrijving, kan je ook een goede service aanbieden door het vermelden van:

– Haalbare levertijd
– Redelijke verzendkosten
– Gecombineerde verzendkosten (als iemand meer dan één item bestelt in je winkel)
– Meerdere betaalmogelijkheden

Je vindt meer goede tips hierover op onze pagina: producten in je shop plaasten.

Heb je iets verkocht? Gefeliciteerd!

De koper ontvangt automatisch een e-mail van DaWanda om hen te laten weten hoe ze kunnen betalen. In deze e-mail is informatie zoals je bankgegevens, als ze ervoor kiezen om te betalen via overschrijving, of je PayPal adres inbegrepen.Zodra je de betaling hebt ontvangen, moet je de bestelling binnen de levertijd die je hebt aangegeven aan je klanten verzenden. Zorg ervoor dat je de producten zorgvuldig en goed inpakt, zodat je klant zijn aankoop in goede staat ontvangt.

Je zult merken dat je nieuwe klanten aantrekt door het volgen van deze tips en je jouw klanten de best mogelijke service biedt. Om ervoor te zorgen dat je klanten herinneren wie je bent en terugkomen naar je shop, kan je ook de volgende eenvoudige, maar effectieve tips toepassen.

1396954758-450

 

  • Kortingscodes zijn een geweldige iets om aan je klanten aan te bieden. Je kunt zelf beslissen wie deze kortingscodes ontvangen en hoe lang deze geldig zijn. Het zijn niet alleen je klanten die hier van genieten, maar ook je shop statistieken. Voeg een flyer of visitekaartje aan het pakket met je winkelnaam en een kortingscode, en het adres van je DaWanda winkel. Als je twee exemplaren toevoegt kan je klant er een voor zichzelf houden en de andere geven aan een vriend of vriendin.
  • Besteed aandacht aan het inpakken van je bestelling. Dit zal een goede indruk achterlaten bij de koper.
  • Waarom niet iets extra’s toevoegen voor je klant? Dit kan een klein cadeautje zijn of een handgeschreven notitie, bijvoorbeeld een toffe ansichtkaart met je DaWanda winkel adres.

 

packing

 

Wij wensen je veel succes met je DaWanda winkel!

Top artikel? Deel het met vrienden

Bericht door Philip Bais

schreef op 27.02.2015 om 17:34 h.

Categorie: 1. Je winkel

Commentar