Een nieuwe winkel etalage? Ga hier aan de slag!

Met een winkel etalage laat je zien wat je in huis hebt. Je kunt de winkel etalage gebruiken om je bestsellers naar voren te schuiven en bezoekers van jouw shop direct een idee te geven van het productaanbod.

Stel je persoonlijke winkel etalage samen

De samenstelling van de winkel etalage bestaat uit een selectie van maximaal 16 producten. Pas de etalage geheel aan in de stijl van jouw shop en producten. Voeg een achtergrondkleur toe en bedenk een pakkende titel. De producten die in de etalage staan verdwijnen niet uit jouw winkel, zodat de bezoekers deze ook vinden als ze jouw categorieën bekijken. Voorbeelden vind je hier onder:

Augusta Wind

winkelatalage augusta wind 2

imakin

imakin winkeletalage

Ga aan de slag!

Om een winkel etalage aan te maken, ga je naar ‘Mijn DaWanda’ >> Product & Winkel >> Mijn winkeletalage. Bedenk hier een pakkende titel voor je winkel etalage, bijvoorbeeld de naam van jouw nieuwe collectie of een leuk thema zoals DIY.

Op de overzichtpagina voor jouw actieve items kies je handig en snel welke producten je wilt weergeven in de winkel etalage.

product toevoegen 1 final

Selecteer vervolgens een geschikte achtergrond, frame en tekst kleur voor de winkel. Zorg ervoor dat de kleur die je selecteert niet de aandacht afleidt van jouw producten. Belangrijk is dat de tekst en producttitels goed leesbaar zijn in de door jou gekozen kleur.

kleuren winkeletalage

Na het kiezen van de kleuren, beslis je hoeveel rijen je in de winkel etalage wilt. Een rij bevat vier producten en er kunnen maximaal vier rijen worden geselecteerd. Er kunnen daardoor maximaal 16 producten in de winkel etalage geplaatst worden.

Blijf de volgorde en de stijl van de etalage steeds weer veranderen. Wissel de items in de etalage regelmatig af met producten uit jouw nieuwe collectie of juist de best verkochte producten. Hoe vaker je de display aanpast, hoe groter de kans dat bezoekers verrast worden met nieuwe producten die ze anders minder snel opmerken.

winkeletalage 2

Houd er rekening mee dat de eerste drie items in de winkel etalage, worden weergegeven in je winkelprofiel zoals bijvoorbeeld bij  Ontwerpers & makers. Deze producten staan dus representatief voor je shop, denk daar goed over na als je de volgorde en producten kiest!

 

Veel plezier met het ontwerpen van je (nieuwe) winkel-etage!

 

Top artikel? Deel het met vrienden

Bericht door Philip Bais

schreef op 18.06.2015 om 10:10 h.

Categorie: 1. Je winkel

Commentar