Verkopersinformatie over de Prijsveranderingen

Op 16 januari zal DaWanda het prijsmodel voor alle platforms veranderen. Het doel van de veranderingen is een transparantere, eerlijkere, en evenwichtigere prijsstelling voor zowel grote als kleine verkopers en op deze manier iedere verkoper een gelijke kans op succes geven, ongeacht in welk land hij of zij gevestigd is. Daarnaast willen we de toekomstige groei van ons platform garanderen om zo meer handgemaakte producten te verkopen, nieuwe kopersdoelgroepen aan te spreken en zowel kopers als verkopers de juiste tools en services ter beschikking te stellen.

WAT GAAT ER VERANDEREN?

>> Hier verder lezen

Top artikel? Deel het met vrienden

Bericht door Jakub Butkowski

schreef op 15.12.2016 om 17:49 h.

Categorie: Actueel, FAQ en kosten

Commentar